1 éves hosszabbítás

Az Élelmiszerbank és a Jövő Ifjúságáért Egyesület között 2016-ban kötött együttműködési megállapodás egy évvel meghosszabbításra kerül.

Cikk folytatása

Új együttműködés született

Együttműködési megállapodást írt alá a JIE és a Mozgássérültek Budapesti Szervezetének XVIII. kerületi szervezete.

Cikk folytatása

Folyamatosan zajlanak a ruhaosztások a Havannán

Rengeteg ruhaadományt kaptunk tavaly a Mentőöv Alapítványtól, melyek osztása folyamatosan történik, szinte heti rendszerességgel.

Cikk folytatása

A gimnazisták szolgálatában

Februárban kaptunk hírt arról, hogy a tavaly beadott &KÖSZ pályázatunk nyertes lett.

Cikk folytatása

Sokat segítettünk, most mi kérünk segítséget. Indul az 1% időszaka

Véget ért 2016. Bízunk abban, hogy a szervezetünk által nyújtott szolgáltatások, legyen az élelmiszerosztás, ruhaválogatás, irodai tevékenység keretében folytatott tanácsadói tevékenység, informatikai szolgáltatás a hasznukra vált. Ahhoz, hogy tevékenységünket tovább tudjuk folytatni, most mi szeretnénk segítséget kérni.

Cikk folytatása

Drogprevenciós fórum a Csontváry Iskolában

Pihenő zsámolyok és bordásfalak társaságában filmvetítéssel párosított drogprevenciós előadást tartottak a Jövő Ifjúságáért Egyesület szervezésében a Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola tornatermében január 27-én. Nézze meg a cikkben a WEBHÍRADÓ18 riportját is!

Cikk folytatása

Új év, új kínálat

2017 februárjában sor került az év első ruhaosztására, A szervezet által működtetett irodába látogatók felfrissült ruha készlettel találkozhattak, ahol kedvükre válogathattak. Sok téli ruha talált új gazdára.

Az év első élelmiszerosztása

Az év első élelmiszerosztásán az egészséges életmód kapott nagy hangsúlyt. Rengeteg Bio élelmiszert kaptunk többek közt a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől, amelyet sikerrel oszthattunk a lakótelepen élő rászorulóknak. A kiosztott adományok összértéke közel 1,8M Ft volt.

Lezárult 2016 – Évértékelő

2016 év elején még futott a „Falakon túl” projekt, melyben számos ifjúsági programot sikerült megvalósítanunk. Tavasszal, két nyertes NEA projekt keretében újra sikerült megnyitnunk a Lakossági Információs és Szolgáltató Irodát, ahol az év folyamán több száz ügyfélnek segítettünk ügyes-bajos dolgaik intézésében. Folytak a szociális, pénzügyi tanácsadások, illetve az egyéb területen történő problémák egyéni megoldása.

Cikk folytatása

Álláskeresési tréning a Közösségi Házban

2016. november 25-én a Pannonjob Kft.-vel közösen álláskeresési tréninget rendeztünk a Közösségi házban. A tréningen résztvevők hasznos információkkal, gyakorlatokkal gazdagodhattak az álláskeresés kezdetétől a sikeres interjú részvételig bezárólag.

Cikk folytatása