Ültessünk együtt fát

A Helyi Környezetvédelmi Program, és a Zöldfelület Gazdálkodási Koncepció alapján szeretnénk kerületünket, környezetünket szebbé, tisztábbá tenni.
A környezeti nevelés és szemléletformálás az egységes fasorok kialakítása érdekében fontos a közterületek fásítása, figyelembe véve a már meg lévő fákat.
Fentiek a kerületi Önkormányzat által kiírt „Ültess fát kerületünknek” pályázati kiírásából idéztük. Ebben a kiíráson a „Mozdítsd meg a Havannát” mozgalmat felhasználva kívánunk pályázatot beadni. Célunk, hogy a lakossági igényeket szem előtt tartva, azokat figyelembe véve tudjunk pályázni, és olyan helyekre ültessünk fákat, ahol a lakosság és környezetünk leginkább igényli azt.

Bővebben...

A programról

A Havannán élőkként szeretnénk szebbé, jobbá tenni a telepet. Ehhez nem kell semmi más, mint egy olyan összetartó közösség, melynek már páran a tagjai. Egy olyan szorosan összetartó csapat, mely tenni is akar és nem csak azt nézni, miként pusztítják és teszik tönkre a környezetet.

Bővebben...

Pitypang új színekben

Önkéntesek segítségével újult meg a Pitypang óvoda. A homlokzat pályázatnak köszönhetően kapott új színt.

Bővebben...

Összefogásban játszóteret újítottunk a Csontváry lakótelepen

Havasi Zoltán, Budapest 18. kerületének önkormányzati képviselője, a kerületi Fidelitas szervezet elnöke lakossági megkeresés útján szerzett tudomást a Havanna lakótelepen a Csontváry utca 50-58. szám között található játszótér felújításának igényéről.

Bővebben...